Η πρόταση που θα αυξήσει τις αποδοχές των Στρατιωτικών αν εφαρμοστεί και στις Ενοπλες Δυνάμεις ...

 


Για τις ατέλειωτες ώρες υπερωριών των Στρατιωτικών έχουμε αναφερθεί πολλές φορές τονίζοντας ότι δεν λαμβάνουν ούτε ένα ευρώ  για αυτές . Γεγονός που ειδικά το 2024 είναι απαράδεκτο .

Διαβάσαμε στο Magnesia news μία πρόταση του Στρατιωτικού εν ενεργεία και Προέδρου του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων Δημήτρη Κοντούρη ο οποίος προτείνει να εφαρμοστεί και στις Ένοπλες Δυνάμεις η ψηφιακή κάρτα εργασίας . Όπως σημειώνει ο ίδιος  «Ψηφιακή κάρτα εργασίας λέει ο Πρωθυπουργός παντού να αμείβεται όπως πρέπει ο εργαζόμενος…. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Ερώτηση: θα μπει κάρτα εργασίας και στις Ένοπλες Δυνάμεις να αμείβονται όπως πρέπει και αυτοί οι εργαζόμενοι;». Ένα δίκιο το έχει ο Κοντούρης γράφει το MagnesiaNews , αν και ο χρόνος παραμονής στη δουλειά δεν συνεπάγεται και αυξημένη παραγωγικότητα.

Εμείς σας ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ  εκτός το να συμφωνήσουμε με τον κ. Κοντούρη  στην πρότασή του  που σίγουρα  θα εμφανίσει Στρατιωτικούς να εργάζονται αντί για 40 ώρες , 60, ακόμα και 80,  το διπλάσιο  δηλαδή του προβλεπόμενου 40ώρου που ο νόμος δεν εξαιρεί τους Στρατιωτικούς απο την εφαρμογή του .Ειδικά αν εφαρμοζόταν και η υπερωριακή τους αποζημίωση θα οδηγούσε σε μεγάλη αύξηση στις αποδοχές τους .

Θα το τολμήσουν στο Άμυνας ;

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Το αποκαλυπτικό βίντεο του Υπολοχαγού που παραιτήθηκε και πρέπει να δει ο Πρωθυπουργός

Ο υπερπληθυσμός των ανωτάτων ,οι διακρίσεις με τους υπόλοιπους Αξιωματικούς και οι ξεχασμένοι Υπαξιωματικοί και ΕΠΟΠ