Έρχεται επιτέλους αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .Δείτε τις εξελίξεις ....


 Κάτι φαίνεται να γίνεται  επιτέλους με την αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών όπως μας ενημέρωσε το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ)το οποίο με έγγραφό του τον Φεβρουάριο ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ   που κατατέθηκε στην Βουλή από τον κυβερνητικό μάλιστα  Βουλευτή κ. Καρασμάνη  θέτει στην σωστή βάση την αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .

Ο ίδιος ο Υφυπουργός Άμυνας κ. Κεφαλογιάννης αναφέρει σε απάντηση στην επιστολή του ΣΟΕΔ  ότι    Σε απάντηση της σχετικής αναφοράς, σας γνωρίζω ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με τα Γενικά Επιτελεία, εξετάζει ήδη την ακαδημαϊκή αναβάθ μιση των ΑΣΣΥ σε επίπεδο Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Θέτω επίσημα υ πόψη σας ότι έχουν εγκριθεί και υλοποιούνται αποφάσεις για την ουσιαστική τους ανα βάθμιση , όπως η αύξηση των εισακτέων σε αυτές, ο εμπλουτισμός του προγράμματος σπουδών τους με την προσθήκη νέων ακαδημαϊκών και στρατιωτικών αντικειμένων καθώς και ο εκσυγχρονισμός της εργαστηριακής και υλικοτεχνικής υποδομής τους.

Εμείς σαν ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ να υπενθυμίσουμε  ότι  ο κ Υφυπουργός τον Αύγουστο του 2023 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ   είχε μιλήσει και για την αποκατάσταση της αδικίας σχετικά με την μισθοδοσία τους (που είναι στο 1/3 των αντίστοιχων σπουδαστών των Σωμάτων Ασφαλείας ) και μάλιστα ανέφερε για επισπεύδον νομοσχέδιο σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών . Από τότε πέρασαν 8 μήνες ....

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να δουν ειδικά οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2024...