Ντοκουμέντα για τον Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη .Το βίντεο αποκάλυψη που πρέπει να δούν όλοι οι Ελληνες

 




Στον ΠΟΛΙΤΗ-ΟΠΛΙΤΗ πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο λειτούργημα του Στρατιωτικού και στην προσφορά τους στην Πατρίδα  .Μια προσφορά που δυστυχώς δεν αναγνωρίζεται απο την Πολιτεία παρά μόνο όταν θυσιάζονται για αυτή .

Μια τετοια προσφορά είναι των ηρωικών πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας που δίνουν καθημερινή μάχη  στους Ελληνικούς ουρανούς και στο Αιγαίο μας , με τον προαιώνιο εχθρό... 

Σας παρουσιάζουμε ένα πρώτο αφιέρωμα σε αυτούς, αλλά και σε όλο το προσωπικό της Πολεμικής μας Αεροπορίας , μια εκπομπή ντοκουμέντο με αποκλειστικές αναφορές από τους άμεσα εμπλεκόμενους του τραγικού συμβάντος του Μάη του 2006 κατά τη διάρκεια του οποίου έχασε τη ζωή του ο Ήρωας Σμηναγός Κώστας Ηλιάκης πάνω από την Κάρπαθο εν ώρα καθήκοντος. Ένα επεισόδιο αφιέρωμα τον κρητικό πιλότο της πολεμικής αεροπορίας. Στο προσκήνιο έρχονται άγνωστες πτυχές της τραγωδίας και της προσωπικότητας του Κώστα Ηλιάκη μέσα από εξομολογήσεις συναδέρφων του οι οποίοι βρίσκονταν σε θέσεις κλειδιά την ημέρα του περιστατικού. Ο Νίκος Παναγιώτοπουλος βρέθηκε στο πατρικό σπίτι του αδικοχαμένου πιλότου και στην 115 ΠΜ στα Χανιά για την παραγωγή μιας εκπομπής που προκαλεί αίσθηση Ενα βίντεο απο την εκπομπή ηρωες του ΚΡΗΤΗ TV που θα μας καθηλώσει και θα προκαλέσει οργή, συγκίνηση αλλά και περηφάνια και πρέπει να δούμε όλοι οι Ελληνες.


Να είστε υπερήφανοι που υπηρετείτε στην Πολεμική μας Αεροπορία.
Είναι το μοναδικό σώμα με τόσους Ήρωες νεκρούς εν καιρό ειρήνης.....ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ


Όλ

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να δουν ειδικά οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2024...

Έρχεται επιτέλους αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .Δείτε τις εξελίξεις ....