Ποιά πολεμική Αεροπορία ψάχνει απεγνωσμένα πιλότους και δινει 600.000 έξτρα αμοιβή

 


  • Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ προσφέρει έως και 600.000 $ σε μπόνους διατήρησης.
  • Τα χρήματα θα καταβληθούν σε 12 χρόνια.
  • Η κίνηση στοχεύει να διατηρήσει ειδικευμένους αεροπόρους και να αντιμετωπίσει την έλλειψη πιλότων εδώ και δεκαετίες.Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ (USAF) ανακοίνωσε έναν νέο γύρο μπόνους διατήρησης, προσφέροντας έως και 600.000 $ σε 12 χρόνια, ανέφεραν οι Air Force Times .

    Ανακοινώθηκαν στις 30 Νοεμβρίου, τα μπόνους απευθύνονται σε χειριστές επανδρωμένων αεροσκαφών και μη επανδρωμένων αεροσκαφών, χειριστές συστημάτων μάχης και διαχειριστές αεροπορικών μαχών, με ποσά που κυμαίνονται από 15.000 έως 50.000 δολάρια ετησίως, ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους και το πότε δεσμεύονται.

    Η κίνηση στοχεύει να διατηρήσει ειδικευμένους αεροπόρους και να αντιμετωπίσει μια έλλειψη πιλότων εδώ και δεκαετίες που έχει επηρεάσει τη χάραξη πολιτικής και τις θέσεις των διευθυντικών στελεχών.

    Οι πιλότοι μαχητικών και βομβαρδιστικών, καθώς και οι πιλότοι κινητικότητας, έρευνας και διάσωσης και ειδικών επιχειρήσεων, θα μπορούσαν να κερδίζουν 30.000 έως 35.000 δολάρια ετησίως με συμβόλαια τριών έως τεσσάρων ετών, σύμφωνα με την έκθεση.Οι πιλότοι που εγγράφονται για επιπλέον πέντε έως επτά χρόνια θα μπορούσαν να κερδίσουν άλλα 37.500 έως 42.500 δολάρια ετησίως, ενώ όσοι δεσμεύονται για οκτώ έως 12 επιπλέον χρόνια θα κερδίζουν 45.000 έως 50.000 δολάρια το χρόνο.

    Οι αεροπόροι που χειρίζονται αεροσκάφη διοίκησης και ελέγχου και πληροφοριών πληρούν επίσης τις προϋποθέσεις για τα μπόνους και θα μπορούσαν να λάβουν ετήσιες πληρωμές από 30.000 έως 35.000 δολάρια σε τρία έως 12 χρόνια.

    Ορισμένοι πιλότοι που επιλέγουν για επιπλέον πέντε έως 12 χρόνια μπορεί να λάβουν προκαταβολή εφάπαξ ποσού έως και 200.000 $.

    Η νέα πρωτοβουλία, η οποία θα διαρκέσει έως το τέλος του 2028, θα συμπληρώσει τα μη οικονομικά κίνητρα που προσφέρει η USAF σε όσους βρίσκονται στο demo, όπως να δώσει στα στρατεύματα περισσότερο λόγο σχετικά με το πού εδρεύουν και ποιες αναθέσεις λαμβάνουν.

  • ΠΗΓΗ businessinsider.com

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να δουν ειδικά οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2024...

Έρχεται επιτέλους αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .Δείτε τις εξελίξεις ....