Έρχεται νέα σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου τον Ιανουάριο στο Netflix

 


Tο Netflix τελειώνει τον Ιανουάριο του 2024 με μια φιλόδοξη νέα υβριδική δραματική σειρά ντοκιμαντέρ που θα ξαναδιηγηθεί τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του βασιλιά του αρχαίου Eλληνικού βασιλείου της Μακεδονίας.

Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 στο Μαρόκο. Πρωταγωνιστές είναι ο Μίντο Χαμάντα, ο οποίος θα υποδυθεί τον  Δαρείο, ενώ ο Μπάκ Μπρεϊθγουέιτ τον Μέγα Αλέξανδρο.

Η σειρά θα περιλαμβάνει συνολικά έξι επεισόδια. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Τόνι Μίτσελ, ο οποίος στο παρελθόν είχε δουλέψει στο «The Baxter's», ενώ ήταν και πίσω από το «The Bible».


Σύμφωνα με την περίληψη: «Συνδυάζοντας συνεντεύξεις ειδικών με συναρπαστικές αναπαραστάσεις, αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την κατάκτηση της Περσικής Αυτοκρατορίας».Θα δούμε επίσης πολλούς εμπειρογνώμονες από τον τομέα να ερωτηθούν σε όλη τη διάρκεια. Το Netflix αποκάλυψε στα πρώτα του στιγμιότυπα οθόνης ότι η αρχαιολόγος Calliope Limneos-Papakosta βρίσκεται  παρών .

Και τα έξι επεισόδια βγαίνουν στο Netflix παγκοσμίως στις 31 Ιανουαρίου 2024.

Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι μια από τις πιο παραγωγικές μορφές στην ιστορία

Η ιστορική προσωπικότητα ήταν ένας Μακεδόνας βασιλιάς που έζησε από το 356 π.Χ. έως το 323 π.Χ. και κληρονόμησε τον θρόνο σε ηλικία 20 ετών μετά τη δολοφονία του πατέρα του.

Ο Αλέξανδρος είναι γνωστός για τις στρατιωτικές του κατακτήσεις ως προστάτης των τεχνών, που περιελάμβαναν την ήττα της Περσικής Αυτοκρατορίας, την κατάκτηση της Αιγύπτου και την επέκταση της αυτοκρατορίας του στην Ινδία. Θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους στρατιωτικούς διοικητές στην ιστορία, γνωστός για τη στρατηγική του σκέψη και την ικανότητά του να εμπνέει τα στρατεύματά του.

Δειτε το  και στο Netfix 

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να δουν ειδικά οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2024...

Έρχεται επιτέλους αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .Δείτε τις εξελίξεις ....