Η παρέλαση των Ελλήνων εφέδρων που ξεχώρισε την 25η Μαρτίου και δεν έδειξαν τα κανάλια


Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ πολλές φορές έχει αναφερθεί στους εφέδρους που εκπαιδεύονται  σε όλες τις συνθήκες αλλά και προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο  με δραστηριότητες .

Την 25η Μαρτίου έγιναν πολλές παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα .Μια όμως που αλιεύσαμε απο το facebook ξεχώρισε αν και κανένα κανάλι η   σελίδα δεν ασχολήθηκε μαζί τους...

Έγινε στις ιστορικές Πλαταιές από Τμήματα Ενεργών Εφέδρων -ΤΕΝΕΦ που ξεχώρισαν για την οργάνωση, την εκπαίδευση ,την πειθαρχία και το ηθικό τους και απέσπασαν το χειροκρότημα του κόσμου .


Ας δούμε πως οι ίδιοι στην σελίδα τους έγραψαν για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 

Τμήματα Ενεργών Εφέδρων - ΤΕΝΕΦ




Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έπεσαν στις παρελάσεις που έγιναν στα αστικά κέντρα, λόγου χάριν... στη Θήβα... όμως κάπου εκεί κοντά υπάρχουν πόλεις - σύμβολα όσον αφορά την ενότητα των Ελλήνων και τους νικηφόρους αγώνες τους.
Όσο ισχυρός και αν είναι ο σφετεριστής της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων, με όποιο όνομα και αν εμφανίζεται στο ιστορικό γίγνεσθαι, ο αγώνας υπέρ βωμών και εστιών κλίνει καθοριστικά στην πλευρά των αγωνιζομένων για ελευθερία και δημοκρατία. Οι Πλαταιές λοιπόν, είναι μία από τις πόλεις-σύμβολα αυτών των αγώνων, η οποία έμεινε στην αφάνεια για πολλά χρόνια και σαφώς δικαιούται να έχει την θέση που της αξίζει στην συλλογική εθνική μνήμη.
Τα Τμήματα Ενεργών Εφέδρων παρέλασαν για ακόμη μια φορά στις Πλαταιές με μεγάλο τμήμα του ανθρώπινου και το σύνολο του υλικού δυναμικού τους, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τους Ήρωες της Επανάστασης του 1821, αναπτερώνοντας το ηθικό και την εθνική περηφάνεια των παρευρισκόμενων και αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η Ελλάδα των Αξιών, του Ήθους, της Μαχητικότητας και της αταλάντευτης προσήλωσης στην ιστορική παρακαταθήκη των Ηρώων προγόνων μας υπάρχει σε πείσμα κάθε προσπάθειας αλλοίωσης του εθνικού φρονήματος και της περηφάνειας των Ελλήνων.
ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821,

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να δουν ειδικά οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2024...

Έρχεται επιτέλους αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .Δείτε τις εξελίξεις ....