Έλληνες Στρατιωτικοί σε αναζήτηση Ιατρών και το Άμυνας τους διαθέτει στο Υπουργείο Υγείας ...

 


 

Στον ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΛΙΤΗ διαβάσαμε την νέα   ανακοίνωση  για  
 Παράταση Διάθεσης Στρατιωτικών Ιατρών στα Γενικά Νοσοκομεία Ξάνθης, Σερρών και Δράμας με απόφαση του ΥΦΕΘΑ  κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη μετά απο αίτημα του Υπουργείου Υγείας .
 Σοβαρές καταγγελίες  λόγω της υποστελέχωσης που δημιουργείται  στα  Στρατιωτικά νοσοκομεία  έχει αναφέρει  στο παρελθόν  η Ενωση Στρατιωτικών Θεσσαλονίκης  και δημοσιεύτηκε στο  kranos.gr.com ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ . Αποτέλεσμα των αποσπάσεων σε πολιτικά νοσοκομεία  όπως αναφέρουν οι Στρατιωτικοί της Θεσσαλονίκης  είναι και η ακύρωση προγραμματισμένων ραντεβού συναδέλφων τους σε  παθολογικά ιατρεία 

Στο σοβαρό αυτό θέμα της υγειονομικής περίθαλψης των στρατιωτικών  έχουν  πάρει θέση με επιστολή και οι Στρατιωτικοί της    Ενωσης Στρατιωτικών Ιωαννίνων ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ με σοβαρές καταγγελίες για τα σημαντικά  προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Στρατιωτικοί της περιοχής στην υγειονομική τους περίθαλψη, που πρέπει να μετακινηθούν έως και 250 χλμ στο 424 ΓΣΝ  και αναμένουν το απίστευτο εως και 2 χρόνια για χειρουργικές επεμβάσεις ρουτίνας, ενώ μεγάλη αναμονή και απίστευτη ταλαιπωρία τους περιμένει και για εξετάσεις όπως οι ίδιοι αναφέρουν.

Να αναφέρουμε ότι εκτός των αποσπάσεων έχουμε και κύμα παραιτήσεων ακόμη  και νεαρών στρατιωτικών ιατρών αποφοίτων της ΣΣΑΣ ,όπως πρόσφατα δημοσιεύσαμε  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ   που σαφώς αυξάνει το πρόβλημα στα νοσοκομεία.

Και βλέποντας όλα τα παραπάνω, θα περιμέναμε την πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να δώσει λύση στα προβλήματα των Στρατιωτικών νοσοκομείων που πάντως δεν λύνονται με νέες διαθέσεις σε πολιτικά νοσοκομεία ...Μάλλον το αντίθετο θα πρέπει να γίνει κ Υπουργέ .

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να δουν ειδικά οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2024...

Έρχεται επιτέλους αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .Δείτε τις εξελίξεις ....