O πολιτικός που επιτέλους δίνει λύσεις σε προβλήματα Στρατιωτικών


 Στον ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΛΙΤΗ έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στα προβλήματα των Στρατιωτικών  που εκφράζονται κυρίως με επιστολές-ανακοινώσεις  των Ενώσεών τους. Δυστυχώς όμως λύσεις δεν βλέπουν ούτε οι ίδιοι, παρά και τις  συναντήσεις που έχουν με την Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ  η και άλλους πολιτικούς. Τα γράψαμε και στο χθεσινό άρθρο μας με τον εύστοχο τίτλο Οι εκλογές και οι απογοητευμένοι Στρατιωτικοί.


Και έρχεται μία ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Ιωαννίνων για συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη  που ανατρέπει τα δεδομένα.


Όπως οι ίδιοι οι Στρατιωτικοί των Ιωαννίνων αναφέρουν έθεσαν δύο κύρια τοπικά θέματα στον Περιφερειάρχη πρώτον τα στρατιωτικά οικήματα στην Πρέβεζα που μένουν αναξιοποίητα εδώ και χρόνια και δεύτερον την συμμετοχή τους σε δασοπερίπολα στην περιοχή . 

Και εκεί έγινε το θαύμα ... Όχι μόνο ο Περιφερειάρχης ήταν πλήρως ενημερωμένος για τα θέματα αλλά άμεσα  τους δρομολόγησε και λύσεις. Για τα ακίνητα στην Πρέβεζα θα υπάρξει ανάπλαση της περιοχής και με την μέθοδο της αντιπαροχής θα γίνει κατασκευή και κατοικιών για τους Στρατιωτικούς ενώ θα μιλήσει απευθείας με τον Πρωθυπουργό και τον ΥΦΕΘΑ για το θέμα ώστε να δρομολογηθεί άμεσα η λύση .Για την συμμετοχή των Στρατιωτικών σε δασοπερίπολα έκανε άμεσα δεκτή την πρότασή τους για διάθεση νέων σύγχρονων μέσων απο την Περιφέρεια για την πραγματοποίησή τους. Ήδη μάλιστα υπάρχει επαφή και με την στρατιωτική ηγεσία της περιοχής για το θέμα .Δύο στα δύο λοιπόν πέτυχε ο κ. Καχριμάνης που απέδειξε γιατί εκλέγεται συνεχώς με θηριώδη ποσοστά Περιφερειάρχης .

Και για επίλογο βάζουμε το ερώτημα μήπως να αναλάβει και το Υπουργείο Άμυνας που δεκάδες προβλήματα χρονίζουν και αναζητούν λύσεις ; 

Δείτε το δελτίο τύπου της Ενωσης Στρατιωτικών Ιωαννίνων   ΕΔΩ 


Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να δουν ειδικά οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2024...

Έρχεται επιτέλους αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .Δείτε τις εξελίξεις ....