Ο Αρχηγός ΓΕΣ και η ανακοίνωση φωτιά για την υγειονομική περίθαλψη των Στρατιωτικών

 


Η Ιστοσελίδα του ΓΕΣ μας ενημέρωσε ότι την 
 Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, επισκέφθηκε το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός συνομίλησε με νοσηλευόμενους και τους οικείους τους, και συνεχάρη το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για το σημαντικό και δύσκολο έργο που επιτελεί. .

  Ο Αρχηγός που θα ξαναγράψουμε για άλλη μια φορά  έχει αναπτερώσει  τις ελπίδες των Στρατιωτικών για λύση σε πολλά προβλήματά τους,  καλό  να δει άμεσα  και  την ανακοίνωση φωτιά της Ενωσης Στρατιωτικών Ιωαννίνων ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ με σοβαρές καταγγελίες για τα σημαντικά  προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Στρατιωτικοί της περιοχής στην υγειονομική τους περίθαλψη, που πρέπει να μετακινηθούν έως και 250 χλμ στο 424 ΓΣΝ  και αναμένουν το απίστευτο ως και 2 χρόνια για χειρουργικές επεμβάσεις ρουτίνας, ενώ μεγάλη αναμονή και απίστευτη ταλαιπωρία τους περιμένει και για απλές  εξετάσεις όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν  .

Εμείς σαν ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ ελπίζουμε να δοθεί άμεση λύση στα προβλήματα  της περίθαλψής τους και να μην επιβεβαιωθεί ο τίτλος του άρθρου μας ..

Τελικά τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία είναι για τους Στρατιωτικούς ή για όλους τους άλλους ............

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να δουν ειδικά οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2024...

Έρχεται επιτέλους αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .Δείτε τις εξελίξεις ....