Τι δεν είδε ο Αρχηγός ΓΕΣ στην Καστοριά και καλείτε τώρα να δώσει λύσεις

 


Ο  Αρχηγός  ΓΕΣ επισκέφθηκε πριν 2 ημέρες  το 15ο Συντάγμα  Πεζικού (15ου ΣΠ)  στην Καστοριά που είναι και o τόπος καταγωγής του .

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του ΓΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  , ο Αρχηγός απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες στο προσωπικό και αντάλλαξε μαζί του ευχές εν όψει των Αγίων ημερών του Πάσχα.

Προφανώς όμως    δεν έδωσε λύση στα προβλήματα των στρατιωτικών της περιοχής που έχουν αναδείξει με συνεχείς επιστολές και δημοσιεύσαμε και στον ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΛΙΤΗ με τίτλο Είναι οι Ελληνες Στρατιωτικοί υπερήρωες ;; Έγγραφο-καταγγελία που προβληματίζει .......... σχετικά με τις εξοντωτικές 24ωρες  υπηρεσίες που καλούνται να εκτελέσουν πάνω απο το ωράριο τους   όπως  τονίζουν.

Και ενώ οι ίδιοι περιμένουν  μια λύση στα προβλήματα που αναφέρουν, συμβαίνει μάλλον το αντίθετο, αφού καλούνται  εκτός των αυξημένων  υπηρεσιών στα στρατιωτικά τους καθήκοντά , στις πυρασφάλειες, να καλύψουν και νέα κενά στο κρατικό μηχανισμό της περιοχής και συγκεκριμένα  στο ΕΚΑΒ και με αυξημένο αριθμό στελεχών απο 1 σε 3 όπως καταγγέλλουνε σήμερα με νέα επιστολή τους που μας κοινοποίησαν ! 

Και μάλιστα  τα 3 στελέχη του Στρατού που δίνονται στο ΕΚΑΒ  καλούνται να εκτελέσουν περισσότερες βάρδιες απο τα 4 άτομα του ΕΚΑΒ τον Μάϊο και με λιγότερα ρεπό! Αυτό και αν είναι απίστευτο .....

Στον ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΛΙΤΗ έχουμε δημοσιεύσει αρκετά  άρθρα που αφορούν το εργασιακό των Στρατιωτικών ,αλλά και  των  εκτός  της αποστολής τους εργασίες που καλούνται να εκτελέσουν καλύπτοντας κενά του κρατικού μηχανισμού εδώ και χρόνια ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ .Επιτέλους ας δει η Ηγεσία το θέμα και να δώσει λύσεις .Να προσθέσουμε εδώ ότι όμως μας μεταφέρουν οι ίδιοι οι  Στρατιωτικοί ο Αρχηγός ΓΕΣ έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στο προσωπικό σε όλες τις Διοικήσεις που έχει αναλάβει ως τώρα και λογικό να αναμένουν πολλά στο επίπεδο μέριμνας προσωπικού απο αυτόν.

Δείτε όλη την επιστολή-καταγγελία της Ενωσης Στρατιωτικών Καστοριάς  ΕΔΩ 


Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να δουν ειδικά οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2024...

Έρχεται επιτέλους αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .Δείτε τις εξελίξεις ....