Γιατί ο Πρωθυπουργός δεν επισκέφθηκε και μία Στρατιωτική Σχολή ;

 

Φώτο απο  πρόσφατη επίσκεψη Πρωθυπουργού στην Χίο

Διαβάζουμε στο γνωστό policenet το άρθρο του  για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού  στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής, όπου πρόσφατα άρχισε η εκπαίδευση του πρώτου σώματος Δικαστικής Αστυνομίας όπου και μίλησε στους νέους δόκιμους αστυνομικούς  .

Αντίστοιχα θα περιμέναμε και μια επίσκεψή του σε Στρατιωτική Σχολή .Απο ότι γνωρίζουμε δεν έχει γίνει έως σήμερα. Ίσως όμως εκεί να μην μπορούσε να πει πολλά για τους Στρατιωτικούς οι οποίοι ακόμη περιμένουν το νέο μισθολόγιο  και ειδικά στους μαθητές των Στρατιωτικών Σχολών .

Αλλωστε έχουν περάσει 15 μήνες απο την δέσμευσή του  στην Βουλή που μιλούσε για αύξηση που έρχεται στους μαθητές των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων .Δυστυχώς απο τότε η μόνη αύξηση που πήρανε οι μαθητές ήταν  απο 5 ως 7 ευρώ!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Δηλαδή για το ίδιο θέμα έχει δεσμευτεί ο Πρωθυπουργός ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Άμυνας αλλά  οι μαθητές των Στρατιωτικών Σχολών ακόμα περιμένουν πάνω απο 1 έτος!

Για να καταλάβει και ο τελευταίος το μέγεθος της αδικίας δείτε τα παρακάτω που έχουν δημοσιευτεί  στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο  αλλά  ..

Ένας απο τους λόγους αποστροφής των νέων στη στρατιωτική καριέρα είναι και οι χαμηλές αμοιβές. Πώς να επιλέξει ο μαθητής Λυκείου τις παραγωγικές σχολές των Ε.Δ. όταν αντικρίζει τον συγκριτικό πίνακα αμοιβών με τις αντίστοιχες σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας. Όταν η αμοιβή του σπουδαστή της Σχολής Ευελπίδων είναι 157,5€ τον μήνα και του σπουδαστή της Σχολής Αστυνομίας είναι 646,8€! Δηλαδή 4 φορές παραπάνω!


ΔΕΙΤΕ και το βίντεο με την υπόσχεση του Πρωθυπουργού στην Βουλή στο 13.20 λεπτό του βίντεο 
Απο τότε πέρασαν 15 μήνες ...

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να δουν ειδικά οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2024...

Έρχεται επιτέλους αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .Δείτε τις εξελίξεις ....