Ούτε ένα ευρώ για επίδομα σε Στρατιωτικούς .Ποιός το λέει ...

 


Διαβάζουμε στο  epirustvnews   

Επίδομα Στρατιωτικών: Ούτε Ένα Ευρώ Παραπάνω

Μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να εκληφθεί η απάντηση του υφυπουργού Οικονομίας Θάνου Πετραλιά, στην ερώτηση που κατατέθηκε με πρωτοβουλία της Μερόπης Τζούφη για το επίδομα απομακρυσμένων, παραμεθορίων και προβληματικών περιοχών, το οποίο διεκδικούν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στους νομούς Ιωαννίνων, Ροδόπης και Καστοριάς.


Υπενθυμίζεται πως οι βουλευτές της Νέας Αριστεράς ζήτησαν τον επανακαθορισμό των περιοχών, όπως και την καταβολή του επιδόματος σε όλους τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις συγκεκριμένες περιοχές.


Στο κρίσιμο αυτό ζήτημα, ο αρμόδιος υφυπουργός γενικολογεί για τα μισθολογικά αιτήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και παραθέτει τις προβλέψεις του νόμου. Ενημερώνει, μάλιστα, πως το θέμα «εξαρτάται από την κυβερνητική πολιτική» ως απλός σχολιαστής και όχι ως υπουργός της κυβέρνησης. Με τον τρόπο αυτό, ομολογεί πως δεν έχει καμία διάθεση να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Δείτε την ερώτηση  ΕΔΩ  Δείτε την απάντηση του Υπουργείου  ΕΔΩ  .Το θέμα έχουν αναδείξει με επιστολές οι Ενώσεις Στρατιωτικών των περιοχών αυτών(Ιωαννίνων, Καστοριάς,Ροδόπης).


Εμείς στον  ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΛΙΤΗ  να τονίσουμε ακόμη μια φορά ότι οι Ελληνες Στρατιωτικοί, όπως ανέφερε πρόσφατα και ο Υπουργός Αμυνας κ. Δένδιας, μπορεί να μην μπήκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις  μόνο για το μισθολογικό και υπαμείβονται σε σχέση ειδικά με τους συναδέλφους τους στην Ε.Ε.  έχουν όμως και οικογένειες και αντοχές ....Και όπως λένε  με ερώτηση τους  στην Βουλή και οι 51 Βουλευτές της τωρινής  Κυβέρνησης  , απο το μακρινό  2013 ,που  και ο ίδιος τους απάντησε  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ,το αξιόμαχο κινδυνεύει και απο το μισθολογικό ...Ας  το λύσουν επιτέλους με πράξεις .


Δείτε και 

Το νέο μισθολόγιο ,οι παραιτήσεις και το νομοσχέδιο του Υπουργείου Άμυνας

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να δουν ειδικά οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2024...

Έρχεται επιτέλους αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .Δείτε τις εξελίξεις ....