Παραιτήσεις Στρατιωτικών και Βατερλό σε Στρατιωτικές σχολές στριμώχνουν το Υπουργείο Άμυνας.Δείτε τις εξελίξεις ...

              


           Την ώρα που ο  ηλεκτρονικός αλλά και ο έντυπος τύπος συνεχίζει να  βοά τόσο  για  τα αποτελέσματα σοκ  στις Στρατιωτικές σχολές ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  με την μεγάλη πτώση των βάσεων   και τα εκατοντάδες κενά σπουδαστών , που ήδη έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, με κύρια αιτία στο σύνολο σχεδόν που αναφέρεται  στα δημοσιεύματα  την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει οι Έλληνες Στρατιωτικοί τα τελευταία χρόνια , με αποτέλεσμα και εκατοντάδες παραιτήσεις  ακόμα και νέων Στρατιωτικών ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ και  ακόμα περιμένουμε να δούμε τα πρώτα μέτρα ανάσχεσης της κατάστασης απο την ηγεσία του Άμυνας για τα δύο σοβαρά αυτά θέματα, έχουμε μπαράζ ερωτήσεων  στην Βουλή απο 4 διαφορετικά κόμματα γεγονός που δείχνει τόσο τις διαστάσεις που έχουν λάβει τα δύο αυτά θέματα αλλά, και την σοβαρότητα της κατάστασης,  που καλείτε να δώσει απαντήσεις το Υπουργείο Άμυνας .

              Με θέμα  αμυντική θωράκιση της χώρας που περιλαμβάνει και το θέμα   των παραιτήσεων Στρατιωτικών αλλά  και  των κενών στις Στρατιωτικές σχολές κατατέθηκε ερώτηση απο 16 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  .

              Με θέμα Συνεχίζεται αμείωτο το "γαϊτανάκι" των παραιτήσεων από σπουδαστές και στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού  που αναφέρεται στις παραιτήσεις στο πολεμικό ναυτικό και στα κενά στις στρατιωτικές σχολές μετά τα αποτελέσματα σοκ στις Πανελλήνιες εξετάσεις κατέθεσε ερώτηση ο Βουλευτής των Σπαρτιατών Χαλκιάς Αθανάσιος ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  .

           Με θέμα Εισακτέοι στις Στρατιωτικές Σχολές (ΑΣΕΙ _ ΑΣΣΥ) έτους 2024. που αναφέρεται στο θεμα των κενών στις στρατιωτικές σχολές μετά τα αποτελέσματα σοκ στις Πανελλήνιες εξετάσεις κατέθεσε ερώτηση ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μπιάγκης Δημήτριος  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  .

           Τέλος εντύπωση μας έκανε ότι το Άμυνας καλείτε να απαντήσει και σε ερώτηση βουλευτή της Κυβέρνησης για το θέμα συγκεκριμένα του Βουλευτή Λάρισας Χαρακόπουλου Μάξιμου  ο οποίος κατέθεσε ερώτηση με τίτλο Μέτρα  Κίνητρα για την προσέλκυση υποψηφίων για τις στρατιωτικές παραγωγικές σχολές  αφού αναφέρει τα σοβαρά κενά στις Στρατιωτικές σχολές μετά τις Πανελλήνιες ζητά να ενημερωθεί για τα μέτρα που θα λάβει το Υπουργείο Άμυνας  αλλά και Οικονομικών  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  .

            Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις  που θα δοθούν  τόσο απο το Υπουργείο Άμυνας αλλά και  το Οικονομικών τα οποία καλούνται επιτέλους να δώσουν σοβαρές και μόνιμες λύσεις  για τους Στρατιωτικούς  οι οποίες κοστίζουν ...

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Το αποκαλυπτικό βίντεο του Υπολοχαγού που παραιτήθηκε και πρέπει να δει ο Πρωθυπουργός

Ο υπερπληθυσμός των ανωτάτων ,οι διακρίσεις με τους υπόλοιπους Αξιωματικούς και οι ξεχασμένοι Υπαξιωματικοί και ΕΠΟΠ