Έκτακτο .Βαριές απώλειες των Τούρκων στο Β. Ιράκ .Δείτε όλες τις εξελίξεις

 


Ο τουρκικός Τύπος έχει πρωτοσέλιδα τις φωτογραφίες των νεκρών Τούρκων στρατιωτών που σκοτώθηκαν από τους Κούρδους αυτονομιστές στο βόρειο Ιράκ

Ιανουάριος 13, 2024. 

Κωνσταντινούπολη.

Το τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (MSB) ανακοίνωσε ότι 9 στρατιώτες σκοτώθηκαν στη σύγκρουση που ξέσπασε με τρομοκράτες που προσπαθούσαν να διεισδύσουν σε περιοχή βάσης στην περιοχή της επιχείρησης  Γαμψό Νύχι.

 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Πρόεδρος Ερντογάν θα πραγματοποιήσει σήμερα συνάντηση για την ασφάλεια. Στη συνάντηση υπό την ηγεσία του Ερντογάν θα παραστούν τρεις υπουργοί, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου και ο Αρχηγός της MİT.

Με απόφαση του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σήμερα στις 14.30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη ασφαλείας στο γραφείο εργασίας Dolmabahçe στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Διευθυντής Επικοινωνιών Φαχρετίον Αλτούν είπε στη δήλωσή του:

«Με απόφαση του Προέδρου μας, κ.Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη ασφαλείας στο γραφείο εργασίας στο Ντολμάμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στις 14.30.

Στη συνεδρίαση υπό την προεδρία του προέδρου μας θα παρευρεθεί ο υπουργός Εξωτερικών κ. Χακάν Φιντάν και ο υπουργός Εσωτερικών κ.  Αλί Γερλίκαγια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιασάρ Γκιουλέρ, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατηγός κ. Μετίον Γκιουράκ, και ο αρχηγός της Εθνικής Οργάνωσης Πληροφοριών κ. Ιμπραήμ Καλίν.»Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναβλήθηκαν όλες οι άλλες δραστηριότητες της κυβέρνησης που είχαν ανακοινωθεί για το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

ΠΗΓΗ

ECHEDOROS'S BLOG – ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να δουν ειδικά οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2024...

Έρχεται επιτέλους αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .Δείτε τις εξελίξεις ....