Εντυπωσιακή προσγείωση Super Puma των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω θυελλωδών ανέμων, για επείγουσα διακομιδή ασθενούς στην Σαμοθράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

 Στον ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΛΙΤΗ έχουμε αναφερθεί  πολές φορές στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων  .Το έργο αυτό δεν είναι μόνο στρατιωτικό αλλά πολλές φορές και βοήθεια και στήριξη της κοινωνίας εκεί που δυστυχώς το υπόλοιπο κράτος απλά δυσκολεύεται η δεν υπάρχει .Αυτό όμως δεν πρεπει να γινει συνήθεια και να μην είναι εις βάρος της αποστολής τους .Γιατί και τα μηχανήματα και κυρίως το προσωπικό έχουν και τα όρια τους ....

Δείτε   απο  το δημοσίευμα του  evros-news.gr  την δυσκολη αποστολή  που κλήθηκε να επιτελέσουν για άλλη  μια φορά 

Οι θυελλώδεις άνεμοι που επικρατούν στο Θρακικό πέλαγος, έχουν διακόψει την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία από και προς το νησί, ενώ και το Λιμενικό δεν μπορούσε με σκάφος του να μεταφέρει στο λιμάνι της Αλεξανδριούπολης την ασθενή, η οποία από τους γιατρούς κρίθηκε πως πρέπει να διακομισθεί άμεσα για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Έτσι ειδοποιήθηκε το Super Puma, το οποίο όμως αντιμετώπισε πολύ μεγάλη δυσκολία προσγείωσης στο ελικοδρόμιο της Σαμοθράκης, αφού στο σημείο που αυτό βρίσκεται οι άνεμοι ήταν τεράστιας έντασης. Όμως οι χειριστές του ελικοπτέρου με φοβερό επαγγελματισμό και αποφασιστικότητα το προσγείωσαν και παρέλαβαν την ασθενή η οποία είχε μεταφερθεί στο σημείο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έτσι έγινε η διακομιδή στην Αλεξανδρούπολη.

Δειτε το βίντεο  του Σάκη Βασιλούδια από την… περιπετειώδη και πετυχημένη προσγείωση του Super Puma που είναι εντυπωσιακό.



Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να δουν ειδικά οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2024...

Έρχεται επιτέλους αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .Δείτε τις εξελίξεις ....