Ετοιμάζεται παρέμβαση για την αδικία με τους μισθούς των μαθητών των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων ; ;

 Στον ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΛΙΤΗ για τα προβλήματα των Στρατιωτικών έχουμε γράψει σειρά άρθρων. Κάτι φαίνεται να κινείτε  στο ΥΠΕΘΑ πρώτα στο Πολεμικό Ναυτικό μετά το σοκ με τις παραιτήσεις  και από ότι ακούμε και για τους μαθητές Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και με την αδικία με την μισθοδοσία τους ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το τελευταίο άρθρο μας .

Να τονίσουμε ότι ο ΥΦΕΘΑ κ Κεφαλογιάννης από τον Αύγουστο είχε απαντήσει σε ερώτηση στην Βουλή ότι  Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας συνεργάζονται στενά με το υπουργείο Οικονομικών, στο οποίο είχαν υποβληθεί αντίστοιχες προτάσεις στο πλαίσιο της δίκαιης αντιμετώπισης των ζητημάτων του προσωπικού, και περαιτέρω επεξεργάζονται νέα επικαιροποιημένη νομοθετική ρύθμιση, η οποία, θα προωθηθεί στο συναρμόδιο υπουργείο Οικονομικών ως επισπεύδον για την ψήφισή της.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Απο τότε βέβαια πέρασαν  σχεδόν 6 μήνες και μόνο επίσπευση δεν είδαμε .

 Ας δούμε και το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ που μιλά για παρέμβαση για το θέμα .Εδω είμαστε να αναμένουμε τις εξελίξεις .Το γράψαμε και πριν 6 μήνες είναι πολλοί ...


Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να δουν ειδικά οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2024...

Έρχεται επιτέλους αναβάθμιση των Σχολών Υπαξιωματικών .Δείτε τις εξελίξεις ....