Ο όμορφος Στρατιωτικός γάμος και τα υποχρεωτικά καψόνια στον γαμπρό ...

     


Δύσκολες οι ημέρες για  τους Στρατιωτικούς ειδικά μετά τα αποτελέσματα σοκ  στις Στρατιωτικές σχολές ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ .Για να ελαφρύνουμε το κλίμα και να δώσουμε και λίγο αισιοδοξία δημοσιεύουμε  το βίντεο  και τις όμορφες εικόνες απο στρατιωτικό γάμο που έγινε το Σάββατο  και  αλιεύσαμε στο ilarrisa.gr  .Ευχές για ευτυχία,αγάπη  και υγεία στους νεόνυμφους !


Η Ανθή και ο Χρήστος ένωσαν τις ζωές τους σε μια μαγευτική τελετή το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεδεών στον Τύρναβο.

Το μυστήριο του γάμου τους ήταν τόσο μοναδικό μιας και ακολούθησαν την παράδοση ενός στρατιωτικού γάμου με τον γαμπρό ένστολο υπό τη συνοδεία του στρατιωτικού αγήματος να περιμένει την Ανθή με ανυπομονησία στο προαύλιο της εκκλησίας. Το ζευγάρι, είπε το πολυπόθητο “ναι” μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη αγάπη, χαρά και συγκίνηση, καθώς το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης.

       Ο στρατιωτικός γάμος όμως επέβαλε και καψόνια προς τον Γαμπρό μετά την τελετή, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος από τα ξίφη...



Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Το αποκαλυπτικό βίντεο του Υπολοχαγού που παραιτήθηκε και πρέπει να δει ο Πρωθυπουργός

Ο υπερπληθυσμός των ανωτάτων ,οι διακρίσεις με τους υπόλοιπους Αξιωματικούς και οι ξεχασμένοι Υπαξιωματικοί και ΕΠΟΠ