Απίστευτο .Διαταγή φέρνει νέα οικονομική επιβάρυνση σε χιλιάδες Στρατιωτικούς !

      


        Την ώρα που ο  ηλεκρονικός αλλά και ο έντυπος τύπος βοά μετά τα αποτελέσματα σοκ  στις Στρατιωτικές σχολές ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  με την μεγάλη πτώση των βάσεων και τα εκατοντάδες κενά σπουδαστών , που ήδη έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, με κύρια αιτία στο σύνολο σχεδόν που αναφέρεται  στα δημοσιεύματα  την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει οι Έλληνες Στρατιωτικοί τα τελευταία χρόνια , με αποτέλεσμα και εκατοντάδες παραιτήσεις  ακόμα και νέων Στρατιωτικών ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ και αντί να δούμε τα πρώτα μέτρα ανάσχεσης της κατάστασης απο την ηγεσία του Αμυνας , με έκπληξή μας βλέπουμε να συμβαίνει το αντίθετο! 

     Όπως μας πληροφόρησε επιστολή της Ενωσης Στρατιωτικών Ιωαννίνων  το τελευταίο διάστημα έχει γίνει δέκτης παραπόνων  απο Στρατιωτικούς μέλη της, για πρόσφατες διαταγές της υπηρεσίας που τους ζητούν να έχουν όλες τις προβλεπόμενες στολές ακόμα και αν δεν έχει χορηγηθεί  η στολή απο την υπηρεσία ,αλλά ούτε καν το προβλεπόμενο ύφασμα .Οι πληροφορίες του ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΛΙΤΗ είναι ότι τίθεται και το χρονικό όριο της 21 Αυγούστου, ώστε να έχουν όλες τις στολές ,που συνεπάγεται ότι θα αναγκαστούν όπως  οι ίδιοι  αναφέρουν σε υπέρογκα  έξοδα, εκατοντάδων ευρώ να φτιάξουν αυτές τις  στολές, όταν ήδη οικονομικά η πλειοψηφία έχει οδηγηθεί σε οικονομικό  αδιέξοδο ...

Ας δούμε όμως τι καταγγέλλουν οι Στρατιωτικοί των Ιωαννίνων  που προφανώς αφορά όλους τους Στρατιωτικούς και να ελπίσουμε επιτέλους κάποιος απο την ηγεσία να τους ακούσει γιατί ο κατήφορος έχει ήδη αρχίσει όπως είδαμε και με το σοκ που προαναφέραμε   με τις στρατιωτικές σχολές και τις παραιτήσεις που αυξάνονται  ...

ΘΕΜΑ: Μέριμνα Προσωπικού (Στολή)

Σας γνωρίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει δέκτες της δυσαρέσκειας μελών της Ένωσης μας, με αφορμή προσφάτως 

 διαταγές που αφορούν στην υποχρεωτική τήρηση των προβλεπόμενων στολών.

Σύμφωνα με τα σχετικές διαταγές, προβλέπεται η τήρηση του συνόλου των καθοριζομένων σε αυτά στολών, από το σύνολο των στελεχών.

Συναφώς σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

-Το μεγαλύτερο ποσοστό των στελεχών δεν έχει λάβει τις προβλεπόμενες χορηγήσεις υφασμάτων για τη ραφή των αντίστοιχων στολών.

-Το κόστος για την ραφή της στολής σε ιδιωτικά ραφεία ακόμα και με τη χορήγηση του υφάσματος κρίνεται εξαιρετικά υψηλό, ενώ σε περίπτωση που το στέλεχος δεν διαθέτει το απαραίτητο ύφασμα, το κόστος ραφής εκτοξεύεται.

-Το 700 ΣΕ το οποίο δύναται να προβεί στη ραφή των υπόψη στολών κατόπιν διάθεσης του αντίστοιχου υφάσματος με μεριμνά του στελέχους, απευθύνεται σε ένα πολύ μικρό ποσοστό στελεχών που έχουν λάβει χορήγηση υφάσματος.

Κατόπιν των παραπάνω, λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια οικονομική επιβάρυνση των στελεχών για την ραφή των προβλεπόμενων στολών , προτείνονται τα ακόλουθα ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μισθοδοσία Μηνός Δεκεμβρίου .Πληρωμές Εκτός Εδρας -Αποζημιώσεις Ασκήσεων .Δειτε τις ημερομηνίες πληρωμής

Συγνώμη κύριε Υπολοχαγέ, συγνώμη κύριε Λοχία … Ενα άρθρο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο

Το αποκαλυπτικό βίντεο του Υπολοχαγού που παραιτήθηκε και πρέπει να δει ο Πρωθυπουργός

Ο υπερπληθυσμός των ανωτάτων ,οι διακρίσεις με τους υπόλοιπους Αξιωματικούς και οι ξεχασμένοι Υπαξιωματικοί και ΕΠΟΠ